Львівська "Свобода" вимагає від Садового прозвітувати на черговій сесії міськради про роботу з ліквідації наслідків негоди 15 березня

Львівська "Свобода" вимагає від Садового прозвітувати на черговій сесії міськради про роботу з ліквідації наслідків негоди 15 березня

19.03.13 10:45 0 885
Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міськраді вимагає від міського голови Львова Андрія Садового прозвітувати про роботу виконавчих органів влади з ліквідації наслідків негоди 15 березня 2013 року на черговому пленарному засіданні сесії міськради, яке відбудеться 19 березня. Вважаємо, що виконавча влада та керівництво комунальних підприємств міста, попри попередження державної метеорологічної служби, виявили абсолютну неготовність до ефективного та злагодженого реагування на надзвичайну ситуацію, що склалася у Львові.

Водночас схиляємо голови перед самовідданістю львівських двірників, які зробили усе можливе, аби люди бодай пішки могли пересуватися містом. Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді звертається до постійної депутатської комісії з питань фінансів та планування бюджету ЛМР з проханням відшукати кошти для преміювання працівників львівських комунальних та шляхо-ремонтних підприємств, які самовіддано працювали над ліквідацією наслідків негоди. Водночас нас обурює повна апатія й фактичне самоусунення команди Андрія Садового від ліквідації наслідків негоди. Ми, депутатський корпус Львівської міської ради, вимагаємо від міського голови відповісти на такі запитання:

- Чому у Львові не було оголошено надзвичайної ситуації?

- Чому снігоприбиральна техніка, закуплена для потреб львівського міського КП "Львівтеплокомуненерго" та КП "Львівводоканал", так і простояла на території комунальних підприємств? Львів'яни практично не бачили снігоприбиральну техніку під час ліквідації наслідків негоди.

- Чому завчасно не було закрито школи та дитячі садочки?

- Чому керівництво ЖЕКів відмовлялося реагувати на звернення львів'ян, які просили розчистити під'їзди до будинків? Натомість у ЖЕКах святкували День працівника комунального господарства.

- Чому замість того, аби створити штаб із ліквідації наслідків негоди, міський голова впродовж дня займався виключно саморекламою, вітаючи з 20-річчям медколектив міської дитячої клінічної лікарні та сидів у теплому кабінеті, записуючи на відео чергову порцію брехні до львів'ян?

- Чому не ведуться жодні роботи з вивезення снігу, нагромадженого на узбіччях доріг?

Ми є категоричними у своїй оцінці дій міської влади – вони нефахові, несвоєчасні й недолугі. Ми свідомі того, що ви, пане Садовий, зробите все для того, аби перекинути провину на нестачу техніки, непрофесіоналізм якогось клерка чи, зрештою, на небесну канцелярію. Відтак, хочемо запевнити – цього разу не вдасться. ВО "Свобода" вимагає публічно озвучити прізвища та оголосити кадрові висновки щодо високопосадовців, відповідальних за повний провал роботи з ліквідації наслідків негоди 15 березня 2013 року на черговому пленарному засіданні сесії Львівської міської ради 19 березня.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Підведено ...

КОМЕНТАРІ