На Рівненщині про «Візит» заговорили з білбордів

На Рівненщині про «Візит» заговорили з білбордів

19.03.13 08:41 0 1177
Про всеукраїнську операцію «Візит» щодня розповідають чи не у всіх засобах масової інформації. Це й не дивно, адже мета її благородна – досягнути найтіснішого спілкування дільничного інспектора міліції з населенням. У будь-якому випадку від такої співпраці виграють усі. На Рівненщині «достукатись» до населення вирішили шляхом звернень з білбордів та сітілайтів.

На яскравому білборді міліціонер, а поруч гасло: “А чи знаєш ти свого дільничного інспектора міліції?” Логічне запитання для всіх, хто потребує спілкування з представником органів внутрішніх справ. Адже з життєвого досвіду знаємо, що левова частка наших проблем — від байдужості. Особливо, коли ми стаємо свідками правопорушень. Ось тоді вкрай необхідно проявити свою громадянську позицію і зателефонувати дільничному. Для цього і проводиться операція «Візит».

— Ми розмістили наочну агітацію, аби люди замислились, а чи дійсно вони знають свого дільничного інспектора міліції. І чи потрібна їм чи їх близьким вчасна допомога міліціонера, — зазначив начальник УГБ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Олексій Лозян. — Під час операції особлива увага приділяється одиноким особам похилого віку, а також неповнолітнім, батьки яких ведуть антисуспільний спосіб життя. Дільничний інспектор під час «Візиту» запитає, чи немає у під’їзді самогонної «точки», куди люди несуть свої останні заощадження або речі з дому. Чи немає у будинку притону, де збираються на свій «шабаш» п’яниці чи наркомани. Чи немає поруч закладу, що у нічний час заважає громадянам відпочивати. Коли правоохоронець збере необхідну інформацію, то вживатиме заходів, щоб припинити правопорушення, які трапляються на його території. Основне, чого ми очікуємо від операції «Візит», — це співпраця з громадянами. Сподіваємося, що вони поділяться своїми спостереженнями про правопорушення, а міліція у свою чергу зробить все, аби забезпечити правопорядок. Адже в цьому зацікавлені всі: як органи внутрішніх справ, так і люди, – сказав на завершення Олексій Лозян.

Як свідчить опитування, мешканцям області міліціонер з білборду сподобався. Його привітна посмішка засвідчує повагу та бажання прийти на допомогу людям у будь-яку пору доби.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ