На Рівненщині ліквідовують наслідки стихії

На Рівненщині ліквідовують наслідки стихії

19.03.13 15:09 0 1111
Про це прозвітували в.о. голови облдержадміністрації Анатолію Юхименку. Зокрема, всі дороги державного значення розчистили, тож проїзд головними магістралями забезпечений. Водночас Анатолій Юхименко доручив звільнити від заметів дороги до віддалених сіл. Наразі проїзд місцевими автошляхами ускладнений у Демидівському, Костопільському, Млинівському, Радивилівському, Дубенському та Зарічненському районах. Туди перекинули потужну снігоочисну техніку, аби оперативно допомогти територіальним громадам, які найбільше потерпіли від негоди. Працівники служби з надзвичайних ситуацій запевнили Анатолія Юхименка, що на усіх дорогах області відновлять рух до кінця дня.

Водночас енергетики впоралися з наслідками стихії ще в суботу. Так, негода знеструмила 71 населений пункт області, а вже до вечора 16 березня аварійні бригади відновили електропостачання в усіх містах та селах.

Загалом до ліквідації наслідків стихії залучили 620 осіб та 210 одиниць спецтехніки. Тож Анатолій Юхименко подякував усім причетним службам. Адже завдяки їх злагодженій роботі в області вдалося оперативно подолали наслідки стихії та уникнути надзвичайних ситуацій.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Львівщина: в області ...

КОМЕНТАРІ