На Рівненщині міліціонери допомагали водіям, які потрапили у багатокілометровий затор

На Рівненщині міліціонери допомагали водіям, які потрапили у багатокілометровий затор

19.03.13 17:55 0 1008
Складні погодні умови та раптові поломки транспорту на дорозі Київ-Чоп стали причинами кількакілометрових заторів на території Рівненської та Львівської областей. Начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко особисто прибув на місце події аби розібратися у ситуації, що склалася і згодом рух дорогою міжнародного значення був відновлений.

— У неділю, 17 березня, від сіл Михайлівка, що на Радивилівщині, та Суходоли Бродівського району утворився затор, довжиною близько 12 кілометрів, — зазначив командир роти ДПС ВДАІ УМВС Олег Ющук. — Причиною цього стала поломка вантажівки на території Львівщини. Хоча тягача вдалося відтягнути на ремонт, проте напівпричіп таки залишився на дорозі, створивши перешкоду для руху інших автомобілів у напрямку Львова. Крім того, завадою для руху траспорту став ще й інший автомобіль, у якого на проїжджій частині заблокувало гальмівні колодки.

— Стоїмо ми тут з одинадцятої години, — з розпачем говорить киянин Василь. — Рухаємось по кілька метрів у годину. Нам хоча б до Львова доїхати. Деякі автомобілі вже дві-три доби проїжджають цей відрізок. Причина всього — нерозчищена дорога.

Уже до вечора ситуацію вдалося стабілізувати. Транспорт хоча й повільно, проте уже рухався у двох напрямках.

— На усі зверення водії, ми надавали їм оперетивну інформацію про стан дорожньої обстановки, пропонували погрітися, випити теплого чаю та з’їсти бутерброд, — розповів Олег Ющук.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДПС у Львівській області ...
Наступна новина: Узєлков спробує взяти у ...

КОМЕНТАРІ