директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Григорій Марченко представив рятувальникам області новопризначеного керівника та його заступників

директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Григорій Марченко представив рятувальникам області новопризначеного керівника та його заступників

19.03.13 08:07 0 1535
Відповідно до Наказу Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 7 березня 2013 року №91 генерал-майора служби цивільного захисту Лукавого Євгена Теодозійовича призначено на посаду начальника Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

Також, відповідно до Наказу Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 7 березня 2013 року №92 полковника служби цивільного захисту Маслея Віктора Михайловича призначено першим заступником начальника Управління ДСНС України у Тернопільській області, полковника служби цивільного захисту Березу Бориса Богдановича призначено заступником начальника Управління з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту Управління ДСНС України у Тернопільській області, полковника служби цивільного захисту Ковбасюка Андрія Мирославовича призначено заступником начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації Управління ДСНС України у Тернопільській області.

18 березня в актовому залі Управління ДСНС України у Тернопільській області директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Державної служби України з надзвичайних ситуацій генерал-лейтенант служби цивільного захисту Григорій Марченко представив особовому складу рятувальників області новопризначеного керівника та його заступників.

Виступаючи перед присутніми він проінформував про те, що зроблено в законодавчому плані з питань реформування МНС України та Держтехногенбезпеки у Державну службу України з надзвичайних ситуацій. Також побажав і надалі підтримувати боєздатність колективу на високому рівні.

В урочистій обстановці Євгена Лукавого та його заступників із призначенням також привітав перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації – голова обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Микола Головач. Він підкреслив, що співпраця між органами державного управління та рятувальниками організована добре, діяльність служб та підрозділів цивільного захисту оцінюється керівництвом області позитивно. Успішно ліквідовані надзвичайні ситуації та події, спричинені складними погодними умовами нинішньої зими, довели спроможність служби високопрофесійно виконувати поставлені завдання.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зимовий характер погоди ...
Наступна новина: Волинська область: 15-17 ...

КОМЕНТАРІ