На Тернопільщині новонародженого хлопчика названо на честь рятувальника Юрія Ткачика

На Тернопільщині новонародженого хлопчика названо на честь рятувальника Юрія Ткачика

19.03.13 14:25 0 981
16 березня о 02:50 до пожежно-рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що через сильні снігові замети карета швидкої допомоги не може потрапити на хутір Теофіпілка Тернопільського району та надати допомогу жінці, яка от-от почне народжувати.

Рятувальники Державної пожежної частини №3 по охороні Тернопільського району одразу виїхали на місце події. Загалом були задіяні 6 рятувальників та 1 од. техніки.

За допомогою пожежного автомобіля співробітникам Державної служби з надзвичайних ситуацій вдалося доправити фельдшера швидкої допомоги до породіллі. Оглянувши жінку, лікар прийняв рішення негайно транспортувати її до медичного закладу. У супроводі рятувальників та завдяки потужній техніці вагітну вдалося вчасно перевезти до одного з пологових будинків міста Тернополя, де жінка благополучно народила сина. За словами медиків, врятувати жінку вдалося лише завдяки своєчасній допомозі працівників рятувальної служби.

«Миттєво, буквально за 20 хвилин рятувальники з Тернополя, вночі, по поганій дорозі, перекритій сніговими переметами дістались до нас. Це просто нереально! Я вражений. Важко словами висловити наші почуття, адже якби не своєчасна допомога рятувальників, страшно подумати щоб могло статися з моєю дружиною Олею та синочком», – говорить Любомир – батько новонародженого.

При цьому батьки наголошують, що хлопчик носитиме подвійне ім'я – Юрій-Матвій. Перша половина імені – Юрій – дана хлопчику на честь начальника служби цивільного захисту Тернопільського району майора служби цивільного захисту Юрія Ткачика, який очолював відділення рятувальників, які своєчасно прийшли на допомогу. Друга – Матвій – у перекладі з давньоєврейського - "дарований Богом".

Відео:
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненщина: оновлений ...

КОМЕНТАРІ