Тернопільська область: за вихідні в області виникло три пожежі, внаслідок яких загинуло двоє людей

Тернопільська область: за вихідні в області виникло три пожежі, внаслідок яких загинуло двоє людей

19.03.13 08:42 0 891
16 березня о 13:10 в місті Тернопіль на вулиці Липова виникла пожежа в підвалі одного із п’ятиповерхових житлових будинків. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. На місці пожежі виявлено труп громадянина, особа якого встановлюється.

Того ж дня о 22:49 на пункт зв’язку 10-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в одному із житлових будинків у селі Сидорів Гусятинського району.

До місця виклику негайно вирушили рятувальники. О 23:48 пожежу було локалізовано, а о 00:45 – ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю на площі 15 м кв., речі домашнього вжитку та пошкоджено житлову кімнату. На місці події виявлено тіло власника помешкання, громадянина 1933 року народження.

Під час гасіння пожежі врятовано житловий будинок, матеріальних цінностей орієнтовно на 30 тисяч гривень.

Ще одна пожежа виникла 17 березня о 01:56 в селі Жолоби Кременецького району в житловому будинку. Вогнем знищено дерев’яне перекриття на площі 2 м кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини, врятовано 1 будівлю, матеріальних цінностей орієнтовно на 40 тисяч гривень. Загиблих та травмованих на місці події не виявлено.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Наступна новина: Фоменко був присутній на ...

КОМЕНТАРІ