Незвичне знайомство вузів з абітурієнтами: у Тернополі вперше провели Ярмарку університетів

Незвичне знайомство вузів з абітурієнтами: у Тернополі вперше провели Ярмарку університетів

19.03.13 16:55 0 1124
Національний проект «Професійне майбутнє» крок за кроком дійшов до Тернополя. Файне місто стало восьмим по рахунку, де в рамках проекту вже відбулася Ярмарка університетів. Проте в Тернополі цей захід, за словами організаторів, став наймасштабнішим.

«Проект проходив в семи містах України на рівні шкіл. У Тернополі себе презентували одночасно 5 провідних вузів. Крім роздаткових промо-матеріалів, майбутні студенти мали можливість подивитися спеціальні презентації та безпосередньо поспілкуватися з представниками університетів», - зазначила координатор проекту Богдана Перевізник.

У Ярмарці вакансій у Тернополі з можливостями своїх навчальних закладів абітурієнтів знайомили медичний, педагогічний, технічний, економічний університети та ТІСІТ.

Захід проходив в рамках проекту «Тернопіль – студентська столиця». Організували дійство представники Міжнародної молодіжної організації AIESEC за сприяння Тернопільської міської ради.

«Показово, що Ярмарка університетів відбувається в рамках проекту «Тернопіль – студентська столиця», адже Тернопіль за кількістю студентів на душу населення є лідером в Україні. Ми всіляко будемо презентувати наше місто як найбільш комфортне для здобуття передової новітньої освіти. Сподіваюся, що шнє знайомство з університетами дасть вам можливість свідомо обрати заклад для навчання. Це важливо, адже цей вибір стане визначальним у вашому житті», - зазначив заступник міського голови Леонід Бицюра.

Аби визначитися з вибором майбутньої професії, абітурієнтам роздавали інформаційні бюлетені, довідники вступника, різноманітні буклети, сувеніри і навіть університетські газети. Кожен бажаючий під час Ярмарки університетів отримав максимум інформації та враження про навчальні заклади.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Четверта влада: ...
Наступна новина: Волинь – лідер у державі за ...

КОМЕНТАРІ