Валентин Хоптян наголосив на важливості відновлення роботи Тернопільського аеропорту

Валентин Хоптян наголосив на важливості відновлення роботи Тернопільського аеропорту

19.03.13 10:29 0 923
Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян провів нараду з заступниками голови ОДА та керівниками підприємств транспорту та інфраструктури.

Зокрема, Валентин Хоптян обговорив з директором Тернопільського обласного комінального підприємства "Фірма «Тернопільавіаавтотранс»" Олегом Стефанським перспективи відновлення роботи літовища.

Йшлося про проведення капітального та поточного ремонту штучних покриттів, злітно-посадкової смуги, розвиток інфраструктури аеропорту "Тернопіль", що дасть можливість в подальшому відновити вантажні та пасажирські авіаперевезення.

«Надіюся, незабаром з Тернополя здійснюватимуться не тільки внутрішньодержавні авіарейси, а й іноземні - до таких країн як Туреччинна та Італія», - наголосив керівник області.

Валентин Хоптян обговорив з Олегом Стефанським питання встановлення світлотехнічного обладнання для освітлення смуги.

Присутні звернули увагу на перспективу створення митного складу при аеропорті Тернополя. Реалізація даного проекту стимулюватиме розвиток аеропорту не лише як пасажирського, а також і вантажного летовища.

Також в ході розмови учасники зустрічі обговорили питання проведення в квітні 2013 року виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв'язку на території Тернопільської області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині тимчасово ...
Наступна новина: Львівська ...

КОМЕНТАРІ