На Тернопільщині в обласному Управлінні ДСНС проаналізовано результати ліквідації наслідків складних погодних умов та визначено подальші завдання

На Тернопільщині в обласному Управлінні ДСНС проаналізовано результати ліквідації наслідків складних погодних умов та визначено подальші завдання

19.03.13 17:34 0 969
В Управлінні ДСНС України у Тернопільській області відбулася службова нарада з підведення підсумків щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла в зв’язку з погіршенням погодних умов.

Участь в нараді взяли перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації – голова обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Микола Головач, директор Департаменту управління рятувальними силами Державної служби України з надзвичайних ситуацій України Григорій Марченко, начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області Євген Лукавий, керівництво, особовий склад Управління ДСНС в області та начальники служб цивільного захисту районів.

Як повідомили на нараді, погіршення погодних умов у вигляді інтенсивного снігопаду та сильних поривів вітру, призвело до знеструмлення 51 населеного пункту області та порушення шляхового сполучення з 223 населеними пунктами.

Микола Головач подякував працівникам підрозділів ДСНС за роботу, особливо відзначивши роль важкої рятувальної спецтехніки, БАТ-2М, та автомобілів високої прохідності у відновленні шляхового сполучення до ізольованих, внаслідок снігових переметів, населених пунктів регіону.

«Незважаючи на недостатню кількість снігоочисної техніки, – зауважив заступник голови – рятувальники на відмінно, власними силами, справляються з виконанням поставлених завдань. Роботи з ліквідації наслідків складних погодних умов ще тривають».

Григорій Марченко визначив основні завдання, що постають перед службою цивільного захисту та підкреслив на першочерговості рятувально-пошукових робіт, наданні допомоги потерпілим.

На завершення Євген Лукавий подякував представникам органів влади за підтримку та плідну співпрацю і завірив, що пожежно-рятувальна служба краю завжди готова відреагувати на всі надзвичайні події та ситуації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ