Житомирщина: рятувальники провели спільні рейдові перевірки щодо запобігання травмування та загибелі мешканців області у період танення криги.

Житомирщина: рятувальники провели спільні рейдові перевірки щодо запобігання травмування та загибелі мешканців області у період танення криги.

19.03.13 16:13 0 903
З початком весни у країні поступово підвищується температурний режим, завдяки чому на річках, озерах та інших водоймах починає танути крига. Але це зовсім не стримує любителів зимової риболовлі. Вони як завжди виходять на своє тихе полювання, незважаючи на небезпеку, на яку наражаються.

Рятувальниками постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо попередження загибелі та травмування людей під час перебування на водоймах. 17 березня працівники Управління ДСНС в області спільно з представниками засобів масової інформації в черговий раз вийшли на водойми з метою доведення до рибалок правил безпечної поведінки, методики надання першої медичної допомоги потерпілому при утоплені та переохолодженні. А також нагадати, що з приходом весни крига с кожним днем стає тонше. Присутнім рибалкам роздавалась наочна агітація із застережливою інформацією.

Проаналізувавши погодні умови та товщину криги, Держслужба з надзвичайних ситуацій попереджає, що зимова риболовля у період потепління – надзвичайно небезпечна для Вашого життя. Промерзнути та застудитися найменша із неприємностей, що очікують Вас на підмерзлих водоймах. Тому жодна радість - ані рибалка, ані катання на кризі, не коштують самого безцінного – Вашого людського життя!

У ДСНС у Житомирській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Буковині ключі ...

КОМЕНТАРІ