Чернівці: Подальшу долю покрівлі ДНЗ «Попелюшка» мають вирішити професійні проектувальники

Чернівці: Подальшу долю покрівлі ДНЗ «Попелюшка» мають вирішити професійні проектувальники

20.03.13 16:04 0 1135
Таке рішення було прийнято учора, 18 березня, у Чернівецькій міській раді на засіданні комісії, яку було створено для вивчення ситуації, що склалася з покрівлею у ДНЗ № 10.

Нагадаємо, що до міської ради звернулося керівництво закладу та батьківський комітет з проханням допомогти вирішити проблему даху, що протікає. Комісія міської ради відвідала заклад. Було з’ясовано, що вперше необхідність заміни даху виникла ще у 2006 році. Тоді плановий ремонт покрівлі замовили приватному підприємцю Воропаєву, який переробив плаский дах на двоскатний, частково замінив шифер та старі балки. Вже в 2010 році був проведений частковий ремонт даху за рахунок ПП Воропаєва, але у приміщенні досі замокають стеля та стіни.

Підрядник стверджує, що згоден усунути поточні недоліки, але це тільки тимчасово вирішить проблему, адже причина протікання – система стоків, яка є недосконалою через складну конструкцію даху (бордюри із зубчиками).

Заступник міського голови Олександр Паскар, який є головою комісії, зазначив, що проблему треба вирішувати. Саме тому було дано доручення директору Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Володимиру Ніконову з’ясувати, яку суму необхідно спрямувати проектній організації на вивчення проблеми, складення проекту та кошторису реконструкції або ремонту даху. Тим часом, підрядник має за свої кошти усунути існуючі недоліки, щоб уникнути протікання під час весняних дощів і привести зіпсовані приміщення до належного стану.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ