В Луцьку профорієнтація школярів та студентів

В Луцьку профорієнтація школярів та студентів

20.03.13 15:43 0 979
З нагоди відзначення Дня соціальної справедливості 20 лютого фахівці Луцького міського центру зайнятості провели профорієнтаційний урок у Луцькій. загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №12 та зустріч із випускниками за спеціальностями «Бухгалтер» та «Товарознавство та комерційна діяльність» коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Під час заходів учні 9-х класів отримали корисну інформацію про ситуацію, яка склалася на місцевому ринку праці, професії, актуальні на підприємствах міста та регіону. За присутності педагогів загальноосвітніх шкіл з правознавства розглянуто також окремі аспекти проблем зайнятості та законодавства з питань праці.

Студенти коледжу отримали інформацію щодо послуг служби зайнятості можливостей сприяння зайнятості молодим спеціалістам, ознайомились з правилами формування якісного резюме, почули про помилки, які допускають під час його написання. Під час обговорення запрошені вдосконалили свої знання з методики спілкування з роботодавцем щодо працевлаштування.

Луцький міський центр зайнятості (727 258, 723 136)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зламаний електрощит ...
Наступна новина: В. Зуб: «Загалом у бюджеті ...

КОМЕНТАРІ