В Луцьку допомагаємо шукати роботу зі студентської парти

В Луцьку допомагаємо шукати роботу зі студентської парти

20.03.13 14:59 0 1200
20 лютого - Всесвітній день соціальної справедливості. З нагоди відзначення цього дня фахівці Луцького міського центру зайнятості проводили низку заходів. Один з них, ярмарок вакансій для студентів відбувся 19 лютого в приміщенні бібліотеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Мета заходу – допомогти студентам університету та шукачам роботи правильно зорієнтуватися на ринку праці, знайти місце роботи, а також сприяти систематизації необхідних відомостей для успішного професійного старту.

В ярмарку вакансій взяли участь представники підприємств, організацій, установ міста, які мають потребу в працівниках: ДП «Автоскладальний завод №1», ПАТ «Волинь-авто», ДП «ВНДП інститут землеустрою», ПП «ГЦНТП», ТЗОВ «Українські торгівельні мережі», ПФ «Пандора», ТзОВ «Фабрика моди «Лілус», ЗАТ «Волинська фондова компанія». Роботодавці презентували свої підприємства, наявні вакансії, програми стажувань, формували у відвідувачів бренд роботодавця.

Учасниками ярмарку стали близько 500 студентів практично всіх факультетів університету, які більш детально ознайомились з діяльністю підприємств, вимогами роботодавців до майбутніх співробітників. Обговорювали можливості влаштуватися на бажану посаду, стажування, перспективи кар'єрного зростання, тощо.

Умови, які пропонували підприємства, - найрізноманітніші. Комусь потрібні співробітники на неповний день, декому - кадри, які згодні працювати в дистанційному режимі, комусь - кадрові працівники з повною занятістю.

Роботу знаходять ті, хто її шукає. Яскравим підтвердженням цієї тези є студенти 5 курсу екологічного факультету, які подали резюме та заповнили анкети до ПП «ГЦНТП» на посади «еколога». Студенти філологічного факультету заповнили резюме на посаду «менеджера з персоналу» на ТзОВ» Українські торгівельні мережі» та на посаду «адміністратора» на ЗАТ «Волинська фондова компанія».

Звісно, не всі хто завітав на ярмарок, отримають роботу, але той факт, що хто хотів отримати корисну інформацію щодо можливостей працевлаштування її отримав - сумнівів не має.

Луцький міський центр зайнятості (727 258, 723 136)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кассано назвав сина на ...
Наступна новина: Папа Франциск офіційно ...

КОМЕНТАРІ