В Луцьку членам постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва представили кандидатів, які мають увійти до складу виконавчого комітету

В Луцьку членам постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва представили кандидатів, які мають увійти до складу виконавчого комітету

20.03.13 13:33 0 959
Депутати міської ради на цьому тижні працюють в постійних комісіях. відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. Участь у її роботі взяли перший заступник міського голови Святослав Кравчук та заступник міського голови Тарас Яковлев, секретар міської ради Григорій Пустовіт, депутати Юрій Вега, Тарас Бас, Роман Романюк, Петро Савчук та Володимир Самуляк.

Першим питанням порядку денного було «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.11.2010 № 1/5 «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету міської ради». З цього питання членів комісії поінформував перший заступник міського голови Святослав Кравчук. Він зауважив, що пропонується вивести з членів виконкому Євгена Мельника та Григорія Павловича і ввести замість них Ірину Констанкевич та Михайла Щура. Члени комісії підтримали таку пропозицію.

Також на засіданні розглянуто питання «про внесення змін до рішення міської ради від 25.11.2010 № 1/2 «Про утворення постійних комісій міської ради та затвердження їх персонального складу». Григорій Пустовіт, який виступав доповідачем з цього питання, зазначив, що у зв’язку з обранням Святослава Боруцького депутатом обласної ради та введенням до складу міськради Андрія Буя необхідно провести певні ротації у складі постійних комісій. За його словами, головою комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту пропонується обрати Андрія Калахана, а Андрія Буя ввести до складу постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Заперечення з цього питання виникли у Романа Романюка, однак, члени комісії не прислухалися до його думки та підтримали запропонований проект рішення.

Григорій Пустовіт поінформував присутніх і про зміни, які пропонується внести до Регламенту роботи міської ради VІ скликання. В основі цих змін - намагання забезпечити особисте голосування депутатів за те чи інше рішення. Депутати також підтримали запропонований проект рішення.

Також члени комісії розглянули питання «Про надання дозволу КП «АвтоПаркСервіс» на здійснення державно-приватного партнерства та пошуку приватних партнерів», «Про надання пільг по орендній платі за оренду нежитлового підвального приміщення, що на пр-ті Відродження, 2, приватному підприємству «Ескулап», «Про продовження терміну дії Програми створення Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку до 2013 року включно» та інші.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віктор Шемчук обговорив ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ