Луцьк: комісія з питань комунального майна та приватизації підтримала                          ПП «Ескулап» щодо  оренди ним приміщення на пр-ті Відродження, 2 за пільговими умовами

Луцьк: комісія з питань комунального майна та приватизації підтримала ПП «Ескулап» щодо оренди ним приміщення на пр-ті Відродження, 2 за пільговими умовами

20.03.13 12:04 0 1026
Відбулося засідання постійної комісії з питань комунального майна та приватизації. Депутати Олександр Пилипович, Артур Василевський, Ірина Комлик, Юрій Мишко та Олександр Плісецький підтримали проекти рішень з питань «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.11. 2010 № 1/5 «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету міської ради», запропоноване першим заступником міського голови Святославом Кравчуком та «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.11.2010 №1/2 «Про утворення постійних комісій міської ради та затвердження їх персонального складу», а також «Про внесення змін та доповнень до Регламенту Луцької міської ради VI скликання», з яких доповідав секретар міської ради Григорій Пустовіт.

Про надання пільг по орендній платі за оренду нежитлового підвального приміщення, що на пр-ті Відродження, 2, приватному підприємству «Ескулап» інформувала начальник відділу управління майном міської комунальної власності Тетяна Нечипоренко. За її словами, це підприємство безоплатно виготовляє для інвалідів ортопедичне взуття та милиці. Найближчим часом підприємство хоче розширити сферу послуг, і тому звернулося за підтримкою до міської влади. За шість місяців діяльності чотири працівники підприємства виконали замовлення для 80 дітей. Підприємство планує збільшувати обсяги надання послуг.

Заступник міського голови Тарас Яковлєв зазначив, що підприємство за власні кошти зробило ремонт приміщення вартістю до 40 тисяч. Воно знаходиться у підвалі, там немає належної вентиляції, а тому не було інших бажаючих взяти його в оренду.

Депутат Олександр Пилипович запропонував надати підприємству таку пільгу, яку мають громадські організації (3% орендної ставки), що становитиме до 800 гривень. Цю пропозицію підтримали і його колеги – інші депутати.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юрій Павленко: Протягом ...
Наступна новина: Львівщина: обережно ...

КОМЕНТАРІ