Волинським підприємствам в автоматичному режимі повернули 20,9 мільйона гривень ПДВ

Волинським підприємствам в автоматичному режимі повернули 20,9 мільйона гривень ПДВ

20.03.13 10:28 0 945
Це 28,6 відсотка від сум, що відшкодовані волинським підприємствам з початку року, – інформує відділу контролю за відшкодуванням податку на додану вартість ДПС у Волинській області.

Загалом волинські підприємства з початку 2013 року отримали 73,1 мільйона гривень бюджетної компенсації, а задекларували до відшкодування 76,3 мільйона гривень податку на додану вартість.

Темпи відшкодування ПДВ на Волині з початку року дещо вищі, як торік. Наприклад, протягом двох місяців минулого року волинському бізнесу відшкодували 61,7 мільйона гривень. Таким чином, залишки невідшкодованих у минулі роки сум, поступово скорочуються.

Цей факт у податковій пояснюють більш оперативним контролем та перевірками задекларованих до відшкодування сум та можливістю податкових інспекторів своєчасно виявляти фіктивні оборудки з ПДВ завдяки автоматизованій системі співставлення податкових зобов’язань.

А щоб уникнути співпраці з сумнівними діловими партнерами в ДПС Волині радять скористатися спеціальними сервісами податкової на єдиному веб-порталі ДПС України – «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», »Анульовані свідоцтва платників ПДВ», «Адреси масової реєстрації платників податків».

Нагадаємо, що для іноземних інвесторів ДПС України запроваджено спеціальний сервіс «аналіз моделей господарських операцій підприємств з іноземними інвестиціями ».

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина: валентин ...

КОМЕНТАРІ