Фестиваль «Прикарпатська весна» в Івано-Франківську

Фестиваль «Прикарпатська весна» в Івано-Франківську

20.03.13 15:26 0 944
Завершився фестиваль професійного музичного мистецтва «Прикарпатська весна», який тривав з 1 по 17 березня 2013 року.Честь відкрити фестиваль була надана симфонічному оркестру та солістам Тернопільської обласної філармонії.

Окрім того, на «Прикарпатську весну» були запрошені: інструментальний ансамбль «Льонок» із міста Познань, квартет «Kiev Tango Project», Академічний симфонічний оркестр Львівської обласної філармонії, артисти Хмельницької обласної філармонії з вокально-хореографічною виставою «Крізь час і простір», заслужена академічна капела України «Трембіта» (м.Львів), лауреати міжнародних конкурсів Львівської обласної філармонії, Народний артист України Тарас Петриненко.

Дирекція філармонії спільно з усіма художніми керівниками у новому весняному концертному сезоні спрямовують свою діяльність на активізацію концертного життя міста й області. З іншої сторони, пріоритетом цих заходів є виховання слухача на прикладі творів академічного, народного й естрадно-джазового мистецтва. Особлива увага спрямовується на молодіжну аудиторію – учнів та студентів навчальних закладів, на підняття їх стимулу до навчання, наполегливої праці і самовдосконалення.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: «Відновлено ...
Наступна новина: На Львівщині за перші два ...

КОМЕНТАРІ