На Івано-Франківщині 3 молодих людей отруїлися чадним газом

На Івано-Франківщині 3 молодих людей отруїлися чадним газом

20.03.13 08:42 0 957
16 березня о 22:10 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №7 міста Коломия поступило повідомлення від чергового лікаря Коломийської дитячої лікарні про те, що до їхнього лікувального закладу з діагнозом «отруєння чадним газом» госпіталізовано двох молодих людей 18-ти та 17-ти років, ще одну потерпілу – 16-ти річну дівчину – доставлено в лікарню смт.Отинія. Всі потерпілі - мешканці села Угорники Коломийського району. Як з’ясувалося, того дня, через сильний вітер, у помешканні, де перебували молоді люди, погас газовий котел, внаслідок чого потерпілі отруїлися продуктами горіння.

За оперативними даними Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій області з початку року на Прикарпатті через отруєння чадним газом загинуло 10 осіб, ще 14 – травмовано.

Управління державної служби з надзвичайних ситуацій області застерігає громадян бути обережними у поводженні з вогнем в побуті, дотримуватись правил безпеки життєдіяльності при користуванні електронагрівальними, газовими приладами та пічним опаленням, щоб уникнути біди.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині пільгове ...
Наступна новина: 20 березня погіршення ...

КОМЕНТАРІ