ВО "Свобода" вимагає від Садового припинити знищення КП "Львівводоканал"

ВО "Свобода" вимагає від Садового припинити знищення КП "Львівводоканал"

20.03.13 11:28 0 900
Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міській раді обурена відмовою міського голови Львова Андрія Садового звільнити з займаної посади в.о. директора комунального підприємства "Львівводоканал" Степана Пакіжа. Вважаємо, що такими діями "мер" свідомо нищить стратегічне комунальне підприємство в інтересах третіх осіб.

"Цинічною брехнею є слова Андрія Садового про те, що колектив підприємства нібито просить його призначити Степана Пакіжа повноцінним директором ЛМКП "Львівводоканал", – розповідає депутат Львівської міської ради свободівець Андрій Яворський. – Хочу нагадати, що підставою до наших вимог були численні скарги трудового колективу підприємства на практику зарплатної дискримінації працівників ЛМКП "Львівводоканал", адже люди щомісяця недоотримують від 400 до 800 грн. Позаяк керівництво комунального підприємства вперто ігнорує міжрегіональну та міжгалузеву угоди та застосовує найнижчий коефіцієнт під час нарахування заробітної платні.

Ми переконані, що невдоволення трудового колективу, порушення вимог чинного законодавства, величезні втрати води, відсутність адекватного обліку, системні прорахунки в менеджменті та результати перевірки КРУ, що виявили зловживань на 7,5 млн грн, є достатніми підставами для проведення кадрових ротацій", – заявив Андрій Яворський.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За тиждень в Чернівцях ...
Наступна новина: Чернігівщина: Наталія ...

КОМЕНТАРІ