Юрій Михальчишин: "Революцію не можна стримати"

Юрій Михальчишин: "Революцію не можна стримати"

20.03.13 19:30 0 1024
18 березня 2013 року народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Юрій Михальчишин взяв участь у програмі "Свобода слова" на телеканалі "ICTV". Під час програми, зокрема, обговорювали поточну політичну ситуацію в Україні та перспективи акції "Вставай, Україно!".

Юрій Михальчишин у своєму виступі наголосив: "Революція виростає з народу. Депутати фракції ВО "Свобода" живуть тим самим життям, що й сотні українців, тому ми не відчуваємо браку тих, хто в нас вірить".

На провокативне запитання В'ячеслава Піховшека щодо низького президентського рейтингу можливого кандидата-націоналіста Юрій Михальчишин зазначив: "Зараз для нас не головне завдання зробити Тягнибока Президентом України в 2015 році, для нас головне – зберегти Україну для українців, бо у нас спільний ворог – корумпована влада".

Окрім того, свободівець наголосив, що на мітинг, яким 18 травня в Києві завершиться всеукраїнська акція протесту "Вставай, Україна!", повинні прийти підприємці, звичайні громадяни, які вважають ситуацію в країні незадовільній: "Ми сподіваємося, що на акцію прийде більше 50-ти тисяч людей. Розмова ж з владою буде дуже простою і зрозумілою".

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 5)
Попередня новина: На Львівщині чоловік ...
Наступна новина: А. Садовий: «У нас ...

КОМЕНТАРІ