Віктор Шемчук обговорив питання соціально-економічного розвитку Львівщини на зустрічах з Юрієм Бойком та Наталією Королевською

Віктор Шемчук обговорив питання соціально-економічного розвитку Львівщини на зустрічах з Юрієм Бойком та Наталією Королевською

20.03.13 13:26 0 961
Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук, перебуваючи 19 березня у відрядженні в місті Києві, зустрівся з Віце-прем’єр-міністром України Юрієм Бойком, а також з Міністром соціальної політики України Наталією Королевською.

Під час зустрічі з Юрієм Бойком очільник Львівщини розповів про проблемні питання паливно-енергетичного комплексу області. Зокрема, Віктор Шемчук обговорив із віце-прем’єром можливість підтримки та фінансування введення в дію підготовлених лав на шахтах Державного підприємства «Львіввугілля». Окрім цього, вони розглянули питання закупівлі вугілля, яке видобувають на львівських шахтах, для енергогенеруючих підприємств Львівщини.

Також Віктор Шемчук, на зустрічі з Міністром соціальної політики України Наталією Королевською, порушив питання щодо погашення боргів із виплати заробітної плати, зокрема на підприємствах державної форми власності. Окремо керівник області обговорив ситуацію із погашенням заборгованості по платежах до Пенсійного фонду України, в тому числі щодо зменшення заборгованості вугледобувних підприємств, борг яких є найбільшим. Також вони розглянули основні завдання роботи Львівської ОДА у 2013 році.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українські фігуристи ...
Наступна новина: В Луцьку членам постійної ...

КОМЕНТАРІ