Богдан Матолич взяв участь у відкритті конференції щодо проблем та перспектив розвитку вищої освіти України та Польщі

Богдан Матолич взяв участь у відкритті конференції щодо проблем та перспектив розвитку вищої освіти України та Польщі

20.03.13 10:09 0 931
19 березня, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич взяв участь у відкритті наукової конференції на тему «Актуальні проблеми та перспективи розвитку вищої освіти та науки України та Республіки Польща», що відбулась у Львівському інституті банківської справи. Зазначимо, що конференція присвячена 10-й річниці співпраці Краківського економічного університету та Університету банківської справи Національного банку України.

Участь у відкритті та роботі конференції також взяли керівники згаданих навчальних закладів, зокрема ректор Університету банківської справи Тамара Смовженко, директор Львівського інституту банківської справи Микола Вознюк та ректор Краківського економічного університету Анджей Хохул, а також проректори та завідувачі кафедрами цих вузів.

Богдан Матолич, під час свого виступу, наголосив на необхідності подальшого розвитку співробітництва і зміцнення партнерських відносин між українським та польським університетами, а також підготовки висококваліфікованих і професійних спеціалістів фінансової сфери. «Ця співпраця є надзвичайно важливою для наших країн, зокрема для реалізації та супроводу інвестиційних проектів, що повинно відбуватись виключно за участі професіоналів високого рівня. Саме таких фахівців і готують ваші навчальні заклади», – зазначив він.

Перший заступник керівника Львівщини також розповів про інвестиційні програми в галузі житлово-комунального забезпечення, енергозбереження та про перспективи розвитку індустріальних парків.

Зазначимо, що другий етап наукової конференції відбудеться 21 березня у місті Кракові (Республіка Польща), на якому буде підведено підсумки та узагальнено перспективні напрямки щодо поглиблення та розширення співпраці.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ