На Львівщині пройде VIII Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»

На Львівщині пройде VIII Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»

20.03.13 17:04 0 954
З 7 до 28 квітня у Львові та області пройде VIII Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця». Про це 19 березня, під час прес-конференції розповіли організатор та почесні волонтери благодійної акції «Серце до серця».

Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Дмитро Струк зазначив, що акція пройде під гаслом «Почуй світ»: «Метою акції є збір коштів для закупівлі медичного обладнання для людей з вадами слуху. Всеукраїнська акція «Серце до серця» проходитиме увосьме. Загалом за семирічну діяльність фонду лікарням було передано медичне обладнання, загальна ринкова вартість якого склала 21 707 814,00 грн. Минулого року спільними зусиллями по всій Україні волонтерами було зібрано 3 960 302,42 грн., за рахунок яких закуплено та передано дітям, хворим на цукровий діабет, 209 інсулінових помп у безоплатне користування».

Він також зазначив, що кожного року Львівська область активно долучається до акції. Зокрема, минулого року було зібрано 215 439 грн., за які фонд закупив 13 інсулінових помп для дітей, хворих на цукровий діабет, у Львівській області.

За словами організаторів, до акції у ролі почесних волонтерів кожного року долучаються відомі особистості України: співаки, митці, дизайнери, політики, високопосадовці. Не стала винятком і Львівщина. Першим почесним волонтером акції «Серце до серця» стала відома співачка, заслужена артистка України Наталка Карпа.

Зазначимо, що співорганізатором акції «Серце до серця» на Львівщині також стало управління сім`ї та молоді департаменту з питань освіти, науки, сім`ї та молоді.

Довідка:

В Україні налічується близько 300 тисяч дітей і більше 1 мільйона дорослих з порушенням слуху, які потребують слухопротезування. В тому числі з глухотою в Україні налічується 11 тисяч дітей та 100 тисяч дорослих.

Контактний телефон для волонтерів: 096-654-16-38 – Кляп Інна.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ