На Львівщині забезпечено безперешкодний рух на всіх автомобільних дорогах державного і регіонального значення

На Львівщині забезпечено безперешкодний рух на всіх автомобільних дорогах державного і регіонального значення

20.03.13 16:01 0 1029
Станом на 20.00 год.18 березня відновлено доїзд до 743 з 773 населених пунктів, з якими було обмежено автомобільне сполучення внаслідок складних погодних умов, що склались 14-16 березня на території області, зокрема повністю відновлено автомобільне сполучення з усіма населеними пунктами 15 районів Львівщини, а саме: Буського, Городоцького, Дрогобицького, Жовківського, Кам’янка-Бузького, Миколаївського, Мостиського, Пустомитівського, Самбірського, Сколівського, Сокальського, Старосамбірського, Стрийського, Турківського та Яворівського.

Як повідомили у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, вже забезпечено безперешкодний рух на всіх автомобільних дорогах державного і регіонального значення.

Залишається відсутній доїзд до 30 населених пунктів у 5 районах області: Бродівському, Жидачівському, Золочівському, Перемишлянському та Радехівському.

Роботи з відновлення проїзду на дорогах місцевого значення продовжуються. До проведення робіт залучено 3306 осіб та 593 одиниці техніки.

Порушень у роботі державних і соціальних установ, пошти, зв’язку, торгівлі та громадського харчування, систем тепло-, газо- та водозабезпечення, пов’язаних з несприятливими погодними умовами, не зафіксовано.

Ситуація перебуває на особистому контролі голови обласної державної адміністрації Віктора Шемчука.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Подальшу долю ...

КОМЕНТАРІ