У Львові "Свобода" підтримала підприємців з ринку "Торпедо"

У Львові "Свобода" підтримала підприємців з ринку "Торпедо"

20.03.13 19:00 0 1077
Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міськраді підтримує законні вимоги підприємців ринку "Торпедо", які домагаються продовження оренди земельної ділянки на перехресті вул. Б. Хмельницького та Кукурудзяної, де розташований ринок.

"Після перенесення ринку з вул. Золотої (зі стадіону "Торпедо") підприємцям надали нове місце для торгівлі на перехресті вул. Б. Хмельницького та Кукурудзяної. Договір оренди землі був укладений на 5 років до 25 жовтня 2012 р. По завершенню терміну дії угоди орендар отримував переважне право на її поновлення на новий строк", – розповів голова постійної комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища ЛМР свободівець Андріян Гутник.

Однак, за словами депутата, міські посадовці чомусь усіляко уникають пролонгації договору оренди, посилаючись на якісь міфічні приписи і відповіді управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР.

"Трактую таку поведінку виконавчих органів влади як свідоме намагання знищити бізнес майже трьох сотень підприємців. Ми, представники фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді, категорично виступаємо проти практики знищення неугодних міському голові підприємців. Я як голова постійної комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища ЛМР розробив проект ухвали "Про продовження терміну оренди земельної ділянки на перехресті вул. Б. Хмельницького – Кукурудзяної" терміном на 5 років. Сподіваюся, що вже на наступному сесійному засіданні більшість депутатів підтримають законні вимоги підприємців з ринку "Торпедо" і ця ухвала буде затверджена", – наголосив Андріян Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Львівщині ірина Сех ...
Наступна новина: На Львівщині чоловік ...

КОМЕНТАРІ