На Львівщині чоловік напідпитку збив жінку та втік: порушника оперативно розшукали працівники ДАІ

На Львівщині чоловік напідпитку збив жінку та втік: порушника оперативно розшукали працівники ДАІ

20.03.13 19:14 0 917
Працівники Державтоінспекції оперативно розшукали чоловіка, який скоїв ДТП та втік.

Автопригода трапилась цього понеділка близько півночі у селищі міського типу Великий Любінь, що у Городоцькому районі. До міліції зателефонувала схвильована жінка, яка розповіла, що буквально кілька хвилин тому потрапила у ДТП. За словами постраждалої, невідомий чоловік на білих «Жигулях», розвертаючись, наїхав на неї та одразу ж залишив місце пригоди.

Постраждалій – 24 роки, вона львів’янка. У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та звернулася за допомогою до медиків. У неї діагностували забій правого стегна.

А от чоловіка, який збив львів’янку, вартові доріг розшукали впродовж кількох годин. Допомогли у цьому очевидці автопригоди, які детально розповіли про обставини події, а також запам’ятали номерний знак автомобіля.

Як виявилось, власник цього авто відпочивав разом із товаришем у місцевому барі. Перехиливши чарку-другу чоловіки вирішили проїхатись із вітерцем. Однак, за кермо чомусь сів не власник «Жигулів», а його 46-річний знайомий, який навіть не мав водійського посвідчення, та, до того ж, був напідпитку.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини автопригоди. На горе-водія вже склали декілька протоколів про адміністративні правопорушення – за те, що залишив місце ДТП, а також за керування авто у стані алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові ...
Наступна новина: Юрій Михальчишин: ...

КОМЕНТАРІ