Депутати затвердили бюджет розвитку Львова на 2013 рік

Депутати затвердили бюджет розвитку Львова на 2013 рік

20.03.13 08:16 0 1025
19 березня 2013 року депутати Львівської міської ради затвердили бюджет розвитку Львова на 2013 рік з пропозиціями постійних депутатських комісій ЛМР. Сума загальних видатків бюджету розвитку м. Львова становить близько 220 млн. грн.

Як повідомив голова постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету свободівець Яромир Самагальський, два тижні тому виконавчі органи ЛМР для опрацювання надали депутатам проект бюджету розвитку міста. "При розробці бюджету розвитку нашою головною метою було зробити цей документ реальним для виконання та привести витрати у відповідність з реальними доходами. Впродовж двох тижнів щодня ми спільно з управліннями та департаментами опрацювали кожний рядок цього фінансового документу, тому затверджений бюджет погоджено на 95%. До прикладу, виконавчі органи пропонували спрямувати на капітальний ремонт вулиці Лисенка 4 млн. грн., але ми вказали на те, що там відбувається будівництво і важка техніка зруйнує щойно вкладений асфальт. Чиновники погодилися, що цьогоріч робити ремонт цієї вулиці не можна", – зазначив свободівець.

ТакожЯромир Самагальський вимагав у чиновників озвучити список прибиральної техніки, на яку збираються витратити 20 млн. грн. "Безумовно махати руками після бою немає сенсу, зараз купити необхідну техніку для прибирання цього снігу ми вже не встигнемо. Розуміємо, що до наступної зими нам потрібно готуватися, тому депутати готові розглянути питання про закупівлю спеціальної техніки, яка дозволить подолати навіть таку негоду, яка розігралася 15 березня. У бюджеті Львова на 2013 рік окремим рядком ми затвердили кошти для розробки комплексної програми прибирання міста Львова. Ця програма передбачатиме чіткий план, кому і що робити, навіть у разі форс-мажорних обставин. Ми наполягатимемо на системному підході до вирішення цієї проблеми, і не згодні з позицію міського голови "дайте гроші, а далі ми самі розберемося", – підкреслив депутат-свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ