Рівненщина: два роки виправних робіт отримав футбольний «фанат» з Радивилівщини за напад на футбольного гравця

Рівненщина: два роки виправних робіт отримав футбольний «фанат» з Радивилівщини за напад на футбольного гравця

20.03.13 08:04 0 959
Недавно набрав законної сили вирок Радивилівського районного суду відносно 26-річного жителя с. Підзамче, який обвинувачувався в умисному заподіянні середньої тяжкості тілесних ушкоджень неповнолітньому.

В червні минулого року на стадіоні села Підзамче Радивилівського району відбувся футбольний матч між командами сіл Пляшівка та Козин. Гра була запеклою, і її фанатам важко було стримувати свої емоції. Одним із таких фанатів виявися 26-річний Анатолій, котрий перебуваючи в сані алкогольного сп’яніння, по закінченню матчу, підійшов до гравців Козинської футбольної команди щоб вказати останнім на неправильну, на його думку, гру. Між ним і членами команди виникла суперечка під час якої роздратований парубок зі словами: «Менше будеш забивати» накинувся із кулаками на неповнолітнього її гравця Вадима. Останньому Анатолій наніс один удар правою ногою у живіт та спричинив перелом чотирьох пальців кисті лівої руки, що відноситься до середньої тяжкості тілесних ушкоджень.

- Відносно Анатолія було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України - прокоментував начальник Радивилівського РВ Віталій Кеда. – Невдовзі суд призначив йому остаточне покарання у вигляді двох років виправних робіт за місцем роботи з відрахуванням в дохід держави 20 відсотків заробітку, а також стягнення на користь потерпілого більше десяти тисяч гривень моральної та матеріальної шкоди.

Оксана Шуляк,Радивилівський РВ УМВС
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Власниками безкоштовних ...

КОМЕНТАРІ