На Рівненщині навчальні збори з працівниками чергових частин

На Рівненщині навчальні збори з працівниками чергових частин

20.03.13 17:28 0 978
Третій тиждень поспіль на базі навчального центру підготовки працівників органів внутрішніх справ управління МВС та вищого професійного училища Департаменту Державної служби охорони при МВС України підвищують свій фаховий рівень працівники чергових частин міськрайвідділів області. Такі навчальні збори були зумовлені тим, що у листопаді 2012 року в дію вступив новий Кримінально-процесуальний кодекс України, у зв’язку з чим Міністерством внутрішніх справ України наприкінці минулого року було приведено у відповідність до нового КПК ряд нормативних документів, які регламентують діяльність чергових частин.

За підсумками роботи штабних підрозділів ОВС області, проведеними у січні поточного року, керівництвом УМВС, з метою недопущення недоліків у роботі оперативних чергових, які пов’язані зі зміною законодавства, набуття практичних напрацювань щодо дій у різноманітних ситуаціях, пов’язаних із застосуванням нового КПК України, було прийнято рішення провести навчальні збори саме із працівниками чергових частин міськрайвідділів області.

Працівники чергових частин – це ті міліціонери, які у більшості випадків першими приймають по лінії «102» повідомлення про злочини, інші події. Від їх професійних дій залежить розкриття злочинів по «гарячих слідах», швидке припинення правопорушення, а іноді і збереження життя людини.

Програма зборів передбачає 6–денне навчання працівників чергових частин МРВ області за усіма напрямками службової діяльності, а це функціональна, тактико-спеціальна, фізична та вогнева підготовка. Навчання завершується прийняттям комплексного заліку.

ШТАБ УМВС
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі влада та ...
Наступна новина: Тимчасовий прем’єр опозиції ...

КОМЕНТАРІ