Тернопільщина: продавець «нараховувала» сама собі «бонуси» до зарплати

Тернопільщина: продавець «нараховувала» сама собі «бонуси» до зарплати

20.03.13 15:07 0 963
Понад півроку молода тернополянка працювала продавцем у продуктовій крамниці. Та одного дня без жодних пояснень не з’явилася на робочому місці. Після її таємничого зникнення власник торгового закладу кинувся перевіряти вміст касового апарата. І не дарма.

Різниця між вартістю проданого за минулий день товару і наявною кількістю готівки становила тисячу гривень. Довіра роботодавця до продавця суттєво похитнулася і про всяк випадок у магазині провели ревізію, результати якої були невтішними. Внаслідок нечесної діяльності жінки, підприємець втратив товару ще на чотири тисячі гривень. Оцінивши збитки, чоловік звернувся до правоохоронців.

Співробітникам міського відділу внутрішніх справ не склало труднощів встановити місцеперебування нечесної торговки, а та, розуміючи усю безвихідь ситуації в яку потрапила, зізналася у скоєному.

25-річна жителька обласного центру, щоб покращити власне матеріальне становище розробила, судячи з усього, ефективну схему привласнення коштів. Починаючи з кінця минулого року вона регулярно клала частину виручки до власної кишені. Аби приховати свої махінації, деякі з товарних чеків анульовувала. Завдяки цьому, денна виручка, нібито, сходилася із вартістю проданих товарів, а реальний хід справ став зрозумілим лише після повної інвентаризації.

Як розповів начальник Тернопільського міськвідділу міліції Олександр Хілюк, дії зловмисниці кваліфікуються частиною 1 статті 191 Кримінального кодексу України – привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні. Таке злочинне діяння карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років або позбавленням волі на строк до чотирьох років. Проводиться досудове розслідування.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Папа Франциск офіційно ...
Наступна новина: У Чернігові цього року ...

КОМЕНТАРІ