У Тернополі з ініціативи "Соколу" розпочала роботу секція з тайського боксу

У Тернополі з ініціативи "Соколу" розпочала роботу секція з тайського боксу

20.03.13 09:15 0 1010
У Тернополі з ініціативи молодіжної організації "Сокіл" розпочала роботу спортивна секція з тайського боксу. Про це 19 березня 2013 року повідомив голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл" Ігор Бойчук.

Як розповів націоналіст, молодіжна організація "Сокіл" виховує та гартує своє членство не тільки ідеологічно, але й фізично. Так, щотижня "соколята" проводять тренування в тренажерному залі та відвідують футбольну секцію. Віднедавна для членів організації розпочала функціонувати ще одна секція – тайський бокс. Охочих її відвідувати виявилося чимало, навіть серед дівчат. Очільник секції Юрій Сенів наголошує, що цей вид спорту є, окрім силового, ще й красивим та гармонійним.

"Для мене тайський бокс став способом життя. Він дуже схожий на кікбоксинг: тут дозволені удари і руками, і ногами, але все дуже гармонійно і красиво. Радий, що за сприяння "Соколу" в нашому місті відкрився ще один осередок, де молоді люді мають змогу фізично самовдосконалюватися", – зазначив тренер із тайського боксу Юрій Сенів.

"Ми дбаємо, щоби члени організації були в хорошій фізичні формі та вели здоровий спосіб життя. Адже людина повинна бути гармонійно розвиненою. Сучасній молоді ближчі нічні клуби, в яких можна напитися та прийняти дозу наркотичних засобів, ніж спортивні зали. Це надзвичайно пригнічує. Що ж виросте з такої молоді? Чи буде така молодь здатна захищати Україну в разі нагальної потреби? Думаю, що більша частина просто сховається вдома й буде чекати кращих часів. А говорячи про членів "Сокола", я з впевненістю можу сказати, що з них виростуть майбутні борці української революції. Це ті люди, які в разі потреби будуть відстоювати інтереси держави й української нації", – зазначив голова ТО МГО "Сокіл" Ігор Бойчук.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Ігор Зварич: Вирішення ...
Наступна новина: На Рівненщині обговорили ...

КОМЕНТАРІ