З початку року в Закарпатті 1770 громадян  задекларували свої доходи

З початку року в Закарпатті 1770 громадян задекларували свої доходи

20.03.13 17:05 0 1130
Це на 100 декларацій про майновий стан і доходи більше, ніж на таку ж дату 2012 року.

Найактивніше декларують доходи громадяни з Ужгорода, Виноградівського та Іршавського районів. У поданих деклараціях декларанти відображають доходи від продажу й здавання нерухомості в оренду, доходи від інвестицій та спадщини.

Наприклад, громадянин Німеччини, який тимчасово проживає й працює в Україні задекларував свої доходи, отримані протягом 2012 року. У своїй декларації він відобразив заробітну плату та іноземні доходи. Загалом від отриманих в Україні та за кордоном майже 3млн.грн. доходів він сплатив півмільйона податку на доходи фізичних осіб до місцевого бюджету.

Для того аби скористатися правом на податкову знижку свої доходи задекларували майже 1480 громадян. Держава компенсує 1,2 млн. грн. сплаченого із заробітної плати податку на доходи фізичних осіб.

Нагадуємо, що до 1 травня декларацію за місцем проживання зобов’язані подати громадяни, які минулого року отримали доходи від надання майна в оренду, отримання спадщини, подарунків, від продажу акцій та інших корпоративних прав, а також іноземні доходи або кошти, які не оподатковувалися.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині пройде VIII ...
Наступна новина: "Металіст" зіграє ...

КОМЕНТАРІ