Чернівці: Трест зеленого господарства до озеленення міста готовий

Чернівці: Трест зеленого господарства до озеленення міста готовий

21.03.13 11:25 0 1081
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Василь Тимофєєв з робочою виїзною нарадою 20 березня, відвідав КП “Чернівецький міський комунальний виробничий трест зеленого господарства та протизсувних робіт”. У нараді взяли участь керівник департаменту житлово-комунального господарства міської ради Дмитро Сірман та його заступники.

Начальник тресту Микола Гаврилюк не тільки розповів про готовність свого підприємства до озеленення міста, а й показав учасникам наради територію. Найбільшу зацікавленість викликали теплиці, де вже посіяно чорнобривці та підходить розсада інших квітів для майбутнього озеленення вулиць міста. Учасники наради відвідали й саме серце зеленого господарства – розсадник, у якому ростуть туї, блакитні ялинки, липи, берізки та інші дерева. Присутні змогли упевнитись в тому, що до озеленення міста трест в більшості готовий.

Однак були й зауваження. Зокрема, Василь Тимофєєв дав доручення надати пропозиції щодо озеленення Центральної площі Чернівців, адже квадратна клумба має надто застарілий вигляд. Також було озвучено пропозицію про те, що всі площі міста мають обслуговуватись не ЖРЕПами а саме трестом.

Заступник міського голови зауважив на тому, що особливу увагу треба приділяти протизсувним заходам та роботі протизсувної бригади. Також Василь Трохимович доручив продумати шляхи підвищення ефективності роботи магазину тресту зеленого господарства. Адже мало хто знає, що у ньому можна придбати добрива, грунт, розсаду та інші потрібні і корисні для озеленення товари.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Рівненщині вивчають ...

КОМЕНТАРІ