Чернівці: Комунальні служби міста беруть активну участь у весняному місячнику благоустрою

Чернівці: Комунальні служби міста беруть активну участь у весняному місячнику благоустрою

21.03.13 09:49 0 1035
Триває місячник санітарної очистки та благоустрою щодо наведення належного санітарного стану у Чернівцях та забезпечення санітарно-екологічного благополуччя його мешканців, розпочатий 11 березня. Твердо-побутові відходи та сміття а м. Чернівцях вивозиться МКП “Чернівціспецкомбінат” та фірмою “Альтфатер-Чернівці”. Під час проведення місячника до вивезення великогабаритного сміття залучається транспорт КЖРЕП і ПП та інших підприємств.

У Садгірському районі разом з МКП “Чернівціспецкомунтранс” проводяться роботи з перезаключення угод з мешканцями приватної забудови на вивезення твердих побутових відходів та здійснюється перевірка щодо проплати мешканцями району за надані послуги.

МКП “Чернівціспецкомунтарнс” відловлено 107 бездомних тварин (собак), в т. ч. 5 – в центрі міста. КП “МіськШЕП” проводилися роботи з прибирання асфальтобетонного покриття на трикутниках розворотнього кільця на пр. Незалежності- вул. Червоноармійська, виконуються роботи по прибиранню асфальтобетонного покриття прилоткових частин розворотнього кільця в районі дріжзаводу, рабатки на пр. Незалежності і розпочато такі роботи на вул. Комунальників, розпочато роботи з очистки оглядових і дощеприймальних колодязів та промивки труб вуличної зливової мережі на вул. А. Пумнула, О. Кобилянської, вул. Червоноармійської, вул. Галицький шлях. КП “Чернівецький трест зеленого господарства та протизсувних робіт” розпочато роботи по прибиранню сміття на площах міста (Центральна, Соборна, Театральна, Філармонії). КП “Чернівціводоканал” виконано роботи по ліквідації витоку води на водогоні н/ст. Магала, витоки води на розподільчих мережах міста на бульварі Героїв Сталінграду, 10, провул. Ентузіастів. Також виконано роботи з ремонту пожежних гідрантів за адресами вул. П. Каспрука, 8, вул. Сторожинецькій, 80, вул. Кіцманській, 25.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: роботи з ...
Наступна новина: На Рівненщині у Пересопниці ...

КОМЕНТАРІ