Чернівецька область: рятувальниками розгорнуто мобільні рятувальні пункти у зв’язку з ускладненням погодних умов

Чернівецька область: рятувальниками розгорнуто мобільні рятувальні пункти у зв’язку з ускладненням погодних умов

21.03.13 15:59 0 1014
Протягом 22 – 23 березня у зв’язку з виходом південного циклону по Чернівецькій області та місту очікуються складні погодні умови. 22 березня дуже сильні опади у вигляді мокрого снігу з переходом в сніг, місцями хуртовини, формування снігового покриву. Вночі 23 березня – сильний сніг, подальше зниження температури до 5-10° морозу, в горах до 14-19° нижче нуля. 24 березня вночі на рівнині до 10-15° морозу, в горах 21-26° нижче нуля . Вдень 22 березня та 23 березня посилення північно-західного вітру 17-22м/с.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області вживає заходи щодо запобігання виникнення ускладнень автомобільного руху на дорогах краю. Зокрема, на ділянках доріг державного значення Житомир – Чернівці та Чернівці – Тереблече, на яких можливе утворення заторів, розміщено мобільні рятувальні пункти, де у цілодобовому режимі чергує спецтехніка підвищеної прохідності та розгорнуто пункти обігріву. Всього для надання допомоги громадянам розгорнуто 4 мобільні рятувальні пункти, задіяно 8 одиниць техніки та 18 чоловік особового складу Управління Державної служби України у Чернівецькій області. У разі ускладнення погодних умов додатково залучатимуться ще 24 чоловіка особового складу та 8 одиниць техніки.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області на період ускладнення погодних умов рекомендує громадянам по можливості утриматися від поїздок. Під час руху будьте максимально обережними за кермом, обов’язково враховуйте погодні та дорожні умови. Тепло вдягайтеся, оскільки різка зміна температури повітря може зашкодити вашому здоров’ю.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Чернігів: Комунальні ...
Наступна новина: Цього року податкова на ...

КОМЕНТАРІ