Чернівецька область: на пожежі травмувалася людина

Чернівецька область: на пожежі травмувалася людина

21.03.13 14:00 0 963
Протягом 19 березня у Чернівецькій області виникло 3 пожежі. У селі Чепоноси Хотинського району виникла пожежа в житловому будинку місцевої мешканки 1939 року народження. Першими пожежу помітили сусіди. Оскільки площа загорання була незначною, людям за допомогою підручних засобів вдалося ліквідувати небезпеку. Син домовласниці 1958 року народження, який на момент виникнення пожежі перебував у будинку, отримав опіки кінцівки лівої руки, стегна лівої ноги та отруєння продуктами горіння. Потерпілого госпіталізовано в Хотинську центральну районну лікарню. Вогнем на пожежі знищено речі домашнього вжитку.

У селі Опришени Глибоцького району горів житловий будинок. На місце події виїжджали вогнеборці смт. Глибока та місцеві пожежні команди сіл Опришени та Станівці, які ліквідували пожежу. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та майно, пошкоджено перекриття та закопчено стіни. Вогнеборці врятували від знищення 1 будівлю. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Господарська будівля горіла у селі Конятин Путильського району. На ліквідацію пожежі було направлено пожежно-рятувальний підрозділ смт. Путила та місцеву пожежну команду села Довгопілля. Оскільки будівля була дерев’яною, вогонь швидко поширився по всій площі споруди. Також існувала загроза перекидання полум’я на поруч розташований житловий будинок. Рятувальники оперативно локалізували пожежу, запобігши подальшому поширенню вогню. Полум’ям знищено речі домашнього вжитку. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок. Постраждалих на пожежі немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Закарпатські виробники ...

КОМЕНТАРІ