На Волині стартувала акція «Почуй світ» благодійного фонду «Серце до серця»

На Волині стартувала акція «Почуй світ» благодійного фонду «Серце до серця»

21.03.13 15:00 0 937
Благодійний фонд «Від серця до серця» з 2006 року проводить різноманітні акції, в ході яких збираються кошти для закупівлі медичного обладнання дітям та лікарням. Цієї весни благочинні заходи відбуваються під гаслом «Почуй світ» і спрямовані на збір коштів на придбання слухових апаратів для малечі із вадами слуху.

заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк зустрівся із президентом Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Дмитром Струком та представником фонду на Волині Богданом Іщуком. В ході розмови обговорили організаційні питання проведення доброчинної акції в області, її очікувані результати та майбутню співпрацю.

Олександр Курилюк наголосив, що обласна влада буде максимально сприяти діяльності фонду на Волині: «Ваша робота спрямована на втілення благородної мети – допомогти дітям. І ми зацікавлені у реалізації таких проектів, щоб якомога більше кількість людей долучилися до них».

«Маємо успішний досвід - минулого року в області, спільними зусиллями, волонтери зібрали 354 тисячі гривень. На ці кошти придбали інсулінові помпи для малюків із цукровим діабетом, це реальна допомога. І у 2013 ми сподіваємося на хороші результати, адже планується придбати слухові апарати», - підкреслив заступник голови облдержадміністрації.

Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Дмитро Струк подякував за всебічне сприяння та повідомив, що цього року робота волонтерів перш за все буде спрямована на широке залучення до благодійництва малого та середнього бізнесу Волині.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі каратисти ...
Наступна новина: У Росії депутатові ...

КОМЕНТАРІ