В Луцьку депутати працюють у комісіях

В Луцьку депутати працюють у комісіях

21.03.13 09:57 0 877
Відбулося засідання постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства. Участь у її роботі взяли заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, секретар міської ради Григорій Пустовіт, депутати Любов Серба, Ганна Кравчук, Степан Цимбалюк, Андрій Осіпов, Сергій Григоренко, Тетяна Дементьєва та Анатолій Пархом’юк.

Члени комісії заслухали інформацію про хід виконання Комплексної міської програми соціального захисту населення на 2011-2015 роки. Доповідачем з цього питання виступила директор департаменту соціальної політики міської ради Лариса Боярин. Вона коротко поінформувала про напрацювання минулого року. За її словами, на реалізацію програми у 2012 році було використано близько 2 млн грн. Ці кошти спрямовані на допомогу незахищеним верствам населення. Здійснювалися виплати учасникам бойових дій, воїнам УПА тощо.

Також, за її словами, проведено виплату одноразової допомоги. Її отримали 312 осіб на суму близько 182 тис. грн.

Члени комісії взяли інформацію до відома.

Розглянули члени комісії й питання про надання пільг в оплаті за оренду нежитлового підвального приміщення, що на пр. Відродження, 2, приватному підприємству «Ескулап». Депутати підтримали запропонований проект рішення.

Обговорили обранці громади й питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.11.2010 № 1/5 «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету міської ради». Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич зауважив, що пропонується вивести з членів виконкому Євгена Мельника та Григорія Павловича і ввести замість них Ірину Констанкевич та Михайла Щура. Члени комісії підтримали таку пропозицію.

Крім того, члени комісії розглянули питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.11.2010 №1/2 «Про утворення постійних комісій міської ради та затвердження їх персонального складу», «Про внесення змін та доповнень до Регламенту Луцької міської ради VI скликання» та інші.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Вілкул: «Уряд ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ