У Палаці культури міста  Луцька відбулося відкриття виставки авторського фото на полотні  «Дарую погляд»

У Палаці культури міста Луцька відбулося відкриття виставки авторського фото на полотні «Дарую погляд»

21.03.13 13:06 0 1017
У Палаці культури міста Луцька відбулося відкриття виставки авторського фото на полотні «Дарую погляд». Лучанка Дана представила 100 сонячних полотен, на яких зображено квіти, які сама виростила.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук, вітаючи фотоаматора з презентацією доробку, сказав: «У день весняного рівнодення, хоча природа й відсторонила весну, ця чудова виставка стверджує, що весна скоро переможе». Він подякував авторці, що погодилася показати лучанам свій талановитий доробок. І висловив сподівання, що це буде не остання її виставка у нашому місті. Неповторні барви світлин можна буде показати гостям, які приїдуть до Луцька на День Європи, і передав їй найщиріші вітання від міського голови Миколи Романюка.

Позитивну оцінку та поради молодій авторці дали знані у нашому краї фотомайстри - Віктор Чухрай та Віталій Дубинка. З прекрасним творчим дебютом у Луцьку її привітали директор Палацу культури міста Луцька Юрій Войнаровський і заступник директора обласного науково-методичного центру культури Віталій Клімчук.

Дана подякувала представникам влади і організаторам за чудову нагоду поділилися своїми позитивними емоціями з лучанами. Висловила слова вдячності своїй родині і друзям, які підтримують її творчі починання. «Ця техніка в Україні нова. Мені захотілося показати землякам, що фото може виглядати по-іншому». Дана народилась і виросла у Луцьку, здобула вищу юридичну освіту. Квіти назавжди стали частинкою душі. Її ікебани, композиції тішать не тільки серце лучан, але й шанувальників інших міст та держав.

З фото на полотні всміхаються щасливі проліски, ніжні котики, вмиті росою фіалки та півонії. Різнобарв’ям квітнуть тюльпани, нарциси, пуп’янки та квіти черешні й вишні. Тепло і затишно на душі від споглядання яскравих соняхів та легких, як пух кульбабок. Cвіт – це не тільки будні, клопоти, а ще й неймовірна краса. Так бачить його авторка, яка запрошує переглянути експозицію.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Болгарії здійснив ...
Наступна новина: У Львівській ОДА підписано ...

КОМЕНТАРІ