В Луцьку члени виконкому будуть заслуховувати звіти місцевих перевізників

В Луцьку члени виконкому будуть заслуховувати звіти місцевих перевізників

21.03.13 10:39 0 1054
Нещодавно члени виконавчого комітету прийняли рішення про заслуховування інформації перевізників міста Луцька щодо здійснення ними перевезень пасажирів та дотримання умов договору. Було затверджено графік звітів.

Першими звітували представники підприємства «Волиньавтомотосервіс». Члени виконкому вирішили не заслуховувати інформацію заступника директора підприємства «Волиньавтомотосервіс» з питань пасажирських перевезень Назара Романюка, адже довідка їм була надана попередньо, а перейшли одразу до запитань.

Заступник міського голови Тарас Яковлев зазначив, що на роботу цього перевізника особливих нарікань нема. Проте, від людей надходять скарги на незручність сидінь в автобусах, які належать цьому підприємству і здійснюють перевезення на маршрутах № 31 та 47.

Назар Романюк зауважив, що зараз проводяться роботи із заміни оббивки сидінь та вирішується питання з низьким розміщенням сидінь.

Крім того, підприємство взяло в оренду додатково три автобуси марки «Богдан». За словами Назара Романюка, це дасть можливість зменшити розриви у рафіках руху автобусів. Також він повідомив, що до травня вони візьмуть в оренду ще п’ять автобусів.

Член виконкому Володимир Гунчик поцікавився скільки автобусів нині має підприємство.

Назар Романюк повідомив, що у них є 20 автомобілів. По вісім машин працює на маршрутах № 31 та 47. Чотири автомобілі – в резерві.

Начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк зазначив, що з підприємством «Волиньавтомотосервіс» налагоджена хороша співпраця. Вони враховують і реагують на всі зауваження, виконують усі умови договору. Є лише зауваження до виконання графіків руху. Однак, за його словами, підприємство взяло в оренду додаткові автобуси й незабаром в цьому питанні все налагодиться.

Міський голова Микола Романюк наголосив, що «уже працює система GPS-моніторингу, яка дасть можливість міській владі краще контролювати роботу перевізників. У випадку систематичних порушень з ними будуть розривати договори».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ