Збірна України (U-18) збирається у Львові для товариського матчу проти поляків

Збірна України (U-18) збирається у Львові для товариського матчу проти поляків

21.03.13 16:19 0 1041
Юнацька збірна України, складена з гравців віком до 18 років, 21-го березня розпочала підготовку до товариського матчу проти команди Польщі, що відбудеться 26-го числа на стадіоні "Арена Львів". Про це повідомило видання "Чемпіон".

Наставник команди Олександр Петраков на тренувальний збір, який відбудеться у Львові, викликав 20 футболістів, пише прес-служба ФФУ.

Найбільше представництво у збірній має донецький "Шахтар", який делегував шістьох гравців. Окремо варто зазначити, що вперше виклик до збірної отримали Орест Будюк і Сергій Коломієць.

Не зможуть допомогти команді Андрій Сарнавський та Едуард Соболь, які викликані до юнацької збірної (U-19), що готується до еліт-раунду відбору до ЧЄ-2013.

Склад юнацької збірної України U-18:

Воротарі: Ярослав Ставицький ("Шахтар" Донецьк), Орест Будюк ("Іллічівець" Маріуполь);

Захисники: Павло Полегенько, Вадим Шевчук (обидва - "Динамо" Київ), Юрій Ткачук ("Металіст" Харків), Євген Малик ("Волинь" Луцьк), Тарас Качараба ("Шахтар");

Півзахисники: Євген Чумак ("Динамо"), Сергій Сизий ("Металіст"), Дмитро Білоног, В’ячеслав Танковський, Артем Габелок (троє - "Шахтар"), Сергій Коломієць ("Волинь"), Юрій Яструб ("Карпати" Львів);

Нападники: Роман Яремчук ("Динамо"), Артем Радченко ("Металіст"), Артур Міранян ("Шахтар"), Дмитро Луканов ("Зоря" Луганськ), Ігор Калінін ("Іллічівець"), Тарас Завійський ("Карпати").

Додамо, команда Олександра Петракова візьме старт у кваліфікації Євро-2014 у жовтні цього року. Суперниками української збірної будуть команди Росії, Мальти й Естонії.

Нагадаємо, що у січні цього року збірна України (U-18) стала бронзовим призером Меморіалу Гранаткіна.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міська рада застерігає: ...
Наступна новина: На Житомирщині відкрито ...

КОМЕНТАРІ