На Івано-Франківщині викрадений комп’ютер ховали на горищі

На Івано-Франківщині викрадений комп’ютер ховали на горищі

21.03.13 09:39 0 878
Завдяки професійним діям працівників міліції в Коломийську дитячу лікарню повернули викрадену комп’ютерну техніку.

У ніч на 13 лютого з конференц-залу цього лікувального закладу пропав системний блок із монітором, веб-камерою та іншим начинням. Головний лікар викликав працівників Коломийського міськвідділу міліції. Слідчо-оперативна група оглянула місце події, експерт вилучив сліди, але розкрити цей злочин вдалося лише через п’ять тижнів.

Встановлено, що 18-річна місцева жителька та її знайомий 17-річний юнак опівночі зайшли в лікарню начебто погрітися. Знаючи, що в конференц-залі є комп’ютерна техніка, зламали замок на дверях цього приміщення. Парочці вдалося непомітно винести свою здобич. Крадене зберігали на горищі будинку дівчини, шукаючи покупця.

Як повідомила помічник начальника Коломийського МВ УМВС із зв’язків з громадськістю капітан міліції Роксана Баранська, на обом оголошено про підозру у вчиненні крадіжки чужого майна з проникненням у приміщення. Відповідно до Кримінального кодексу, за таке передбачено від трьох до шести років позбавлення волі. Для неповнолітнього становище ускладнюється тією обставиною, що він уже має судимість за злодійство.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: роботи з ...

КОМЕНТАРІ