На Львівщині працівники Державної служби охорони працюють у Винниках

На Львівщині працівники Державної служби охорони працюють у Винниках

21.03.13 14:42 0 1224
Управління Державної служби охорони при ГУМВС України у Львівській області приймає під охорону усі об’єкти підприємницької діяльності (магазини, заклади громадського харчування, побуту тощо) з метою безпеки персоналу, відвідувачів та забезпечення охорони майна у місті Винники. Там вже введено наряд групи затримання.

Державна служба охорони – єдина в Україні структура, яка надає озброєну вогнепальною зброєю охорону і працює на ринку охоронних послуг понад 60 років. ДСО діє на засадах госпрозрахунку, одержаних за організацію та здійснення за договорами заходів особистої та майнової безпеки громадян і юридичних осіб. ДСО - єдина в Україні охоронна структура, яка володіє правом на надання замовникам озброєної охорони за договорами. ДСО надає повний комплекс охоронних послуг на території всієї України.

Мета ДСО – надійні охоронні системи, зручні для користування та максимально дешеві. В ідеалі, у злочинця, який зіштовхнеться з системою, що стоїть на озброєнні ДСО, не повинно виникати навіть бажання зламати її чи саботувати.

Співробітники ДСО займаються не тільки охороною своїх об’єктів, а й надають практичну допомогу службі ДАІ, міськрайвідділам. Групами затримання за повідомленнями чергових частин Львівської області в середньому за добу здійснюється від 3 до 6 виїздів на місце вчинення протиправних дій. Наряди діють в єдиній дислокації ГУМВС України у Львівській області постійно приймають участь у пошуку викраденого автотранспорту та виставляються по відпрацюванню оперативних планів („Перехоплення”, „Сирена”, тощо). На рахунку ДСО попередження хуліганств, грабежів, розбоїв. Міліціонери затримували ґвалтівників, шахраїв, людей які спокусилися на чужі автівки. Були і вилучення холодної зброї.

Загалом ДСО Львівщини надає такі послуги:

- охорона працівником міліції;

- охорона цивільним охоронником зі зброєю;

- охорона цивільним охоронником;

- інкасація грошових коштів на автотранспорті ДСО;

- супроводження грошових коштів, що їх перевозять уповноважені особи Замовника на автотранспорті ДСО;

- супроводження грошових коштів, що їх перевозять уповноважені особи Замовника на автотранспорті Власника;

- супроводження грошових коштів, що їх перевозять уповноважені особи Замовника на автотранспорті Власника;

- охорона за допомогою технічних засобів;

- обслуговування технічних засобів охорони.

Якщо Ви зацікавилися – звертайтесь. Місто Львів, вулиця Липинського, 44. Телефон для довідок (032) 252-30-87.

Денис Харчук

УДСО при ГУМВС

України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ