У Львові відбувся всеукраїнський науково-практичний семінар щодо організації комплексної реабілітації дітей з порушеннями зору раннього віку

У Львові відбувся всеукраїнський науково-практичний семінар щодо організації комплексної реабілітації дітей з порушеннями зору раннього віку

21.03.13 14:24 0 1038
19-20 березня у Львівському навчально-реабілітаційному центрі «Левеня» відбувся всеукраїнський науково-практичний семінар «Організація комплексної медико-педагогічної реабілітації дітей з порушеннями зору раннього віку».

У семінарі взяли участь та виступили із доповідями головні спеціалісти Міністерства освіти і науки України: Тетяна Симоненко, Галина Лабайчук, Галина Грищенко, котрі відповідають за організацію навчання дітей з особливими освітніми потребами та дошкільне виховання, а також заступник директора департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації Світлана Книшик.

Серед учасників семінару – тифлопедагоги дошкільних навчальних закладів для дітей з вадами зору, керівники навчально-реабілітаційних центрів, в яких навчаються, виховуються та лікуються діти з психофізичними вадами.

Присутні ознайомилися з досвідом організації роботи в навчально-реабілітаційному центрі «Левеня» та його інноваційною діяльністю. Окрім цього учасники семінару оглянули новітні технології даного навчального закладу, котрі застосовуються для організації комплексної реабілітаційної допомоги дітям з вадами зору раннього віку.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Вілкул: ...
Наступна новина: Кіпр просить Росію про ...

КОМЕНТАРІ