Львівський центр екстреної медичної допомоги допомагав рятувати людей під час стихійного лиха

Львівський центр екстреної медичної допомоги допомагав рятувати людей під час стихійного лиха

21.03.13 14:08 0 965
141 бригада ШМД та спеціалізовані бригади екстреної медичної допомоги, в тому числі спеціалізована бригада на базі автомашини ЗІЛ-131 високої прохідності, брали участь у наданні допомоги постраждалим і людям, що потрапили у сніговий полон на Львівщині. За 30 годин на швидку та екстрену медичну допомогу надійшов 1281 виклик.

Так, з села Муроване Сокальського району у пункт ЕМД м. Белз надійшов виклик щодо пологів у 28-річної жінки. Доїзд до Мурованого був ускладнений сніговими заметами, тому було прийняте рішення про скерування до пацієнтки бригади з міста Червонограда. Завдяки оперативним діям диспетчера до жінки була направлена найближча до села Муроване бригада швидкої, як і передбачено Законом “Про екстрену медичну допомогу”.

Особливої допомоги потребували люди на складних ділянках траси Львів-Тернопіль у напрямку Куровичі-Вижняни-Глиняни. Завдяки автотранспортного засобу великої прохідності, допомога була надана 60-ти особам, які перебували у заблокованих автобусах міжміського сполучення.

Пересуваючись від селища міського типу Глиняни по трасі Львів-Тернопіль, бригаді швидкої довелося надавати допомогу пасажирам двох легкових автомобілів, які були заблоковані у заметах серед поля тривалий час. Бригада центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф допомогла водіям вивести автомобілі зі снігових заметів і супроводжувала машини до траси Львів-Тернопіль.

Таким чином, взаємодія Львівського Центру ЕМД з мобільними формуваннями Державної служби надзвичайних ситуацій та їхня конкретна допомога дозволила, незважаючи на снігові затори, забезпечити виконання викликів по всій області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ