У Львові відкрили Візовий центр Італії

У Львові відкрили Візовий центр Італії

21.03.13 13:54 0 1128
Відбулась урочиста церемонія відкриття філіалу візового центру Посольства Республіки Італія в Україні, що знаходиться на вул. Шептицьких, 26. Відтепер львів’яни зможуть користуватися послугами візового центру Італії безпосередньо у своєму місті.

Організатори заходу: товариство «Віза Менеджмент Сервіс Україна» — єдина організація, авторизована Консульством Італії в Києві, яка з початку 2012 року провадить діяльність візового центру: приймає запити на отримання віз і відповідну документацію, а також Правекс-Банк та банк Групи Інтеза Санпаоло.

Це важливий етап розвитку для діяльності, впровадженої протягом 2012 року Консульством Італії в Україні у співпраці з товариством VMS, спрямованої на оптимізацію роботи Візового відділу та на загальне покращення рівня послуг, як у сенсі швидкості та системності обробки документації, так і в плані зв’язків із громадськістю.

— Це відкриття – наступний важливий крок у напрямку реалізації політики надання максимально ефективних послуг заявникам на візу шляхом відкриття філіалів VMS у регіонах України. — З цієї точки зору Львів, здавна відоме своєю величною історією та традиційними тісними зв’язками з Італією, видається якнайвдалішим та найпрестижнішим містом для початку діяльності, спрямованої на наближення до зацікавленої громадськості та руху назустріч потребам українських громадян. — Дженнаро Бертолі, генеральний директор ТОВ «Віза Менеджмент Сервіс Україна»

Відкриття філіалу Візового центру Італії у Львові та згодом відкриття філіалів у Одесі та Донецьку вдалося реалізувати завдяки активній співпраці з Правекс-Банком, банком групи Інтеза Санпаоло, що входить до числа провідних банківських груп Єврозони і є лідером в Італії в усіх сферах бізнесу, та який підтримує реалізацію вищевказаного проекту.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Німеччині почався суд ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ