На Рівненщині вивчають проблеми громад

На Рівненщині вивчають проблеми громад

21.03.13 11:33 0 959
Перспективи ремонту доріг, освітлення вулиць, газифікації та інші актуальні питання обговорили під час сходу села в Сапожині Корецького району. Саме ці проблеми для людей нині найактуальніші, тож влада всіх рівнів працюватиме над їх вирішенням першочергово, акцентував голова Корецької райдержадміністрації Михайло Волинець.

Зокрема, в Сапожині запланували перевести в якісне тверде покриття понад кілометр бездоріжжя. Загалом за кошти держсубвенції цьогоріч у районі оновлять 20 об’єктів. Це більше 13 кілометрів комунальних вулиць. На їх модернізацію спрямують 2 мільйони 850 тисяч бюджетних коштів. Водночас за два попередні роки на боротьбу з бездоріжжям у Корецькому районі витратили 7 мільйонів 850 тисяч гривень. За ці гроші збудували та відремонтували понад 40 кілометрів комунальних вулиць.

Разом із тим Корецький район ще донедавна був одним із найменш газифікованих. Так, блакитним паливом там користувалися лишень у кожному п’ятому селі, а вже за три роки обігрівати оселі без додаткового клопоту змогли в кожному другому населеному пункті району. Підведення газопроводів, відтак і полегшення побуту люди чекали роками, підкреслив Михайло Волинець. Тож у найближчій перспективі газифікація ще п’яти сіл.

У планах також освітлення вулиць у Сапожині. За словами голови райдержадміністрації, у 7 населених пунктах ці проекти вже реалізовані, а за два наступні роки центральні вулиці будуть із ліхтарями в усіх селах Корецького району.

За місяць Михайло Волинець запланував об’їхати всі сільські ради, аби визначити найболючіші проблеми людей і знайти разом із громадами шляхи їх вирішення.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Трест зеленого ...
Наступна новина: Виробничі підприємства ...

КОМЕНТАРІ