У Тернополі змінено тарифи на проїзд у громадському транспорті

У Тернополі змінено тарифи на проїзд у громадському транспорті

21.03.13 10:52 0 1006
З 1 квітня 2013 року тариф на послуги з перевезення пасажирів автомобільним транспортом в місті Тернополі у режимі маршрутного таксі становитиме 2,5 грн. У «соціальних» автобусах – 1,5 грн. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Право 50% пільгового проїзду матимуть учні та студенти загальноосвітніх та вищих навчальних закладів міста у соціальних автобусах, він складатиме – 75 коп. 1,25 грн. платитимуть учні у маршрутках. Перевізники зобов’язуються і надалі безкоштовно, за рахунок власних коштів, перевозити до 6 пільговиків одночасно у маршрутних таксі. В соціальних автобусах безкоштовно мають право їздити пільговики у необмеженій кількості.

Передумовами змін тарифів були неодноразові звернення підприємств – перевізників. Нові тарифи підтримали тернополяни на багатолюдних громадських слуханнях, які проходили у Тернополі.

Під час засідання виконкому директор приватного підприємства «Терновояж» Олег Горошко озвучив проблему зростання вартості технічного обслуговування та ремонту автобусів, паливно-мастильних матеріалів, розміру мінімальної заробітної плати.

В свою чергу міський голова Тернополя Сергій Надал висунув ряд вимог до перевізників щодо покращення якості надання послуг на перевезення пасажирів. Зокрема, очільник міста вкотре наголосив на дотриманні графіків руху, культури водіїв, належного прибирання у автобусах.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині володимир ...

КОМЕНТАРІ