На Тернопільщині люди спали, а їх господарства обкрадали

На Тернопільщині люди спали, а їх господарства обкрадали

21.03.13 17:18 0 1146
Співробітники Бучацького райвідділу внутрішніх справ затримали мешканця Монастириського району за крадіжки з приватних господарств.

Повідомлення про крадіжки до співробітників райвідділу міліції почали надходити від жителів села Трибухівці. Невідомий вночі нишпорив у приватних господарствах та виносив звідти чуже добро. Міліціонери оперативно встановили, що до вилазок причетний 22-річний житель сусіднього Монастириського району.

Чоловік ніде не працював і, навіть не збирався шукати законного заробітку. Приблизно пів року тому в пошуках кращого життя перебрався із рідного села до сусіднього райцентру. Винайняв житло у старенької одинокої жінки. Аби роздобути гроші вдався до протиправного. Чим би поживитися почав шукати у сусідньому із райцентром селі Трибухівці. В той час, як власники спали, злодій господарював у їхніх підсобних приміщеннях. Молодик не гребував нічим. Продукти харчування, бензопили, болгарки, різні електричні інструменти та інше майно ставали здобиччю нічного візитера. Одного разу йому навіть пощастило розжитися на 500 гривень, які безпечний власник залишив в кишені куртки в гаражі. Крадене злодій згодом продавав.

Працівники міліції довели причетність молодика до п’яти фактів незаконного заволодіння чужим майном.

Розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 КК України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове слідство.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Джордж Форман став ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині про ...

КОМЕНТАРІ